Mojnutricionista

Vladimir Vujovic nutricionista

Vadimir 7 nedelja tranformacija

Vladimir Vujović 

vladimir vujović nutricionista transformacija

T. Tezina 74 kg

Procenat masti  16%

Procenat misica 38 %

Visceralne masti  7%

 Cilj: Mišićna definicija

 Vremenski period:  7 nedelja

Prikazaću vam kako se za 7 nedelja može popraviti forma uz adekvatan trening i doslednost pravilnom režimu ishrane i suplementacije.

Više mesečni zimski period u kojem su brojni dani  kada se slavi  sa trpezem punom „jake“ hrane, prostih šećera i pića brzo dovedu do nagomilavanja potkožnih masnoća , stvaranja sala najčeće u predelu stomaka  i kasnije problema sa njihovim skidanjem. Upravo je taj period uzrokovam povećan procenat masti u mom slučaju , odlučio sam kao i najveći broj ljudi da skinem taj procenat masti do prvih toplih dana pa je start bio u martu  a kraj prvog ciklusa u početkom aprila.

Kako godinama treniram napravio sam idealan trening u skladu sa ciljem i trenutnom formom 4 puta nedeljno, potom sam organizovao svoj režim ishrane i suplementacije  i to sve preneo na papir kako bi se lakše sprovelo u delo.

 

Režim ishrane se zasnivao na visokoj koncentraciji kvalitetnih proteina i vlakana uz kvalitetene masti  i ugljene hidrate pre svega složenog tipa i to najčešće u prepodnevnom delu dana i u većoj količini u dane  treninga  i prostih hidrata uglavno pre i nakon treninga. Šećerne koncentrate sam u potpunosti izbacio kako bih imao što bolje rezultate za veoma kratak period. Uvek naglašavam za definiciju je u najvećem procentu zaslužna ishrana te sam  bio dosledan i koncentrisan šta i kad jedem.

Trening  je u samom startu bio veoma intezivan i vrlo specifičan, iznad klasičnog treninga koji podrazumeva odradi 10 ponavljanja pa pauza , pa odrati 8 ponavljanja pa pauza itd... ja sam radio dopunske serije, super serije sa dve mišićne partije po treningu ponavljajuci dva puta nedeljno partije koje sam favorizovao. Ovakav trening pomera granice vrlo je intezivan praktično laktatni trening jer sam često radio vežbu do otkaza, pa čak i trostrukog otkaza...Kardio trening sam izostavio zbog rigoroznog režima ishrane i tendencije da povećavam mišićnu masu.

Suplemnatacija  je bila u skladu sa ciljem i adekvatno uskladjena sa režimom ishrane, Uz pomoć suplementacije uspeo sam da čak povećam mišićnu masu iako sam bio na veoma rigoroznom režimu, suplementima sam nadoknadio niži nivo energije uzrokovan smanjenjem količine ugljenih hidrata.

Ishranu sam dopunio sledećim suplementima:

  1. Protein  surutke „WHEY PROTEIN“  - WHEY PLEX  kao idealna proteinska dopuna , posebno nakon treninga.
  2. Porotein kazeina , belance jajeta, surutke – Hy pro 85 kao dopuna pred spavanje obzirom na to da je taj protein dugorazlažući i koristi se kao noćni protein, fantastičnog ukusa i gustine...
  3. Glutamin i BCAA amino kiseline zadužene za oporavak od napornih treninga i za zaštitu mišića od razgradnje u periodu definicije.
  4. Kreatin monohidrat  izuzetan suplemenat za mišićni volumen, snagu...
  5. NO suplemenat- WARRIOR  koji omogućava da izdržite naporne treninge , podiže mentalni fokus i omogućava bolju ishranu mišića, suplemenat sa kojim praktično nadoknadjujete nedostatak ugljenih hidrata u ishrani....

Iako bi neko rekao da nije previše suplemenata, ja vam kažem nije sve je tu sa odredjenim ciljem i u tačno definisanoj koncentraciji , velika je predrasuda da je to hemija.

 

Nakon 7 nedelja  kontinuiranog treninga i ishrane postignuti rezultati su sledeći:

T. Težina  77 kg

Procenat masti  13 %

Procenat misica  42 %

Visceralne masti  5%

Zaključak: Pravilna ishrana + trening + suplementacija siguran put do uspeha i vaše transformacije.

 

 

 Redukciona dijeta

   --- pre 125 kg posle 99 kg--- 

 ----------- Vladimir Vujović---------

    >Ishrana i suplementacija<

 

INDIVIDUALNI TRENING #GLUTEUS by Vladimir Vujović

    ------ Vladimir Vujović---------       >Ishrana i Trening individualni<

1.   


 

  2.     


 3.  


 4.  

 

     

1.   

        www.atpsport.comSVE SUPLEMENTE MOŽETE SA POPUSTOM NABAVITI NA 064/ 68 25 686
GRATIS SAVET O PRAVILNOM KORIŠĆENJU.

 

Vladimir Vujović- DietFit Transformacij

   

 

Vladimir Vujović- Fit & Health


 

                               


 

Vladimir Vujović- savetuje čitaoce