Mojnutricionista

DietFit Transformacije

DietFit Izazov

 IZAZOV BUDI FIT UZ DIETFIT je trajao šest nedelja i dao je odlične rezultate. Izbalansirana ishrana od strane nutricioniste  je dovela do značajnog gubitka kilograma, a DietFit ovsene kaše za doručak dale su dugo osećaj sitosti i pripomogle balansu u organizmu. Pravilno vođenje ishrane je dovelo do zdravog gubljena kilograma sa jedne strane, a opet davalo dovoljno energije za svakodnevne aktivnosti. 

Učesnici

Marko je profesionalni vozač, tako da je svakodnevno za volanom i vrlo malo se kreće. Njegova ishrana bazirana na fast food hrani je dovela do formiranja masti  u predelu struka tj. na stomaku. 

Mirjana kao grafički dizajner dosta vremena provodi za računarom, što je uz neizbalansiranu ishranu dovelo do gojaznosti sa kojom se dugo neuspešno borila. 

Neša je uspešni biznismen sa vrlo malo slobodnog vremena i mnogo poslovnih obaveza. Njegov način života je prepun stresa, nedovoljnog kretanja i loših navika u ishrani. Svakodnevno unosi proste šećere kroz napitke ili slatkiše, ima neredovne ili kalorične obroke sa mnogo masti i ugljenih hidrata tokom čestih poslovih ručkova. Ovakve navike su dovele do povećanja masti u organizmu i gojaznosti, što u kombinaciji sa svakodnevnim stresom predstavlja rizik za nastanak kardiovaskularnih bolesti i dijabetesa. 

 

Rešenje problema 

Glavni problem učesnika izazova je nedovoljno kretanje, laka dostupnost fast food hrane i nedostatak vremena za vežbanje. Najbolji način rešenja viška kilograma je individualni plan za svakog od učesnika. Ovaj način rada podrazumeva planiranje ishrane shodno slobodnom vremenu, radnim obavezama i ostalim aktivnostima. 

Doručak se sastojao od DietFit ovsene kaše. Brza priprema Diet Fit ovsene kaše daje savršeno izbalansirani, a ukusan doručak za samo tri minuta.  DietFit ovsene kaše imaju četiri ukusa: malina i vanila, čokolada i pomorandža, šumsko voće i  šljiva i cimet.  Ovsene kaše su idealne za probavni sistem, a kombinacija šljiva i cimet dodatno rešava probleme opstipacije. Najbolji način rešenja viška kilograma je individualni plan za svakog od učesnika.

Užine su bile između obroka na bazi svežeg voća i jezgrastih plodova u optimalnim količinama. 

Ručak je bio u vreme radnih aktivnosti i zbog toga je morao da bude praktičan i lak za pripremu. Zasnivao se na namirnicama sa visokoim sadržajem kvalitetnih proteina, vlakana i esencijalnih masti. 

Večera nije smela da se preskače. Precizno je definisan unos kalorija, mikro i makro nutrijenata kako ne bi, usled greške, došlo do blokiranja razgradnje masti. 

 

Zaključak: 

Nakon 6 nedelja raznovrsne izbalansirane ishrane učesnici izazova su smršali između 8 i 14 kg na račun masnih naslaga.  Uz redovne obroke osećali su se sito, zadovoljno i sa lakoćom su obavljali svakodnevne aktivnosti. 

 

 
 
 
 
Vladimir Vujovic
nutricionista

 
 

 Redukciona dijeta

   --- pre 125 kg posle 99 kg--- 

 ----------- Vladimir Vujović---------

    >Ishrana i suplementacija<

 

INDIVIDUALNI TRENING #GLUTEUS by Vladimir Vujović

    ------ Vladimir Vujović---------       >Ishrana i Trening individualni<

1.   


 

  2.     


 3.  


 4.  

 

     

1.   

        www.atpsport.comSVE SUPLEMENTE MOŽETE SA POPUSTOM NABAVITI NA 064/ 68 25 686
GRATIS SAVET O PRAVILNOM KORIŠĆENJU.

 

Vladimir Vujović- DietFit Transformacij

   

 

Vladimir Vujović- Fit & Health


 

                               


 

Vladimir Vujović- savetuje čitaoce