Mojnutricionista

Teodora dijeta i trening transformacija

Teodora redukcija - oblikovanje i zatezanje

 Teodora S. 

T. Tezina  87 kg

Procenat masti  37%

Procenat misica 25 %

Visceralne masti 7%

Cilj:  Redukcija kilograma

Vremenski period:   5 meseci samo dijeta i 6 meseci trening i dijeta.

Teodora je po preporuci svoje prijateljice zakazala svoj prvi nutricionistički pregled na kojem smo izvršili procenu telesne kostiticije koja je značajno iznad preporučenih vrednosti što se i vizuelno moglo predpostaviti. Neaktivnost i ne izabalansiran način ishrane doveo je do problema sa preveliki procentom masti.

Prvih pet meseci  Teodora je bila samo na redukcionoj dijeti i to na tri ciklusa  uz pomoc kojih je upsela da postigne sledeće rezultate:

 

Za pet meseci

Telesna težina  67 kg

Masti 27%

Mišići 26%

Visceralne 5

 Režim ishrane Sastoja se iz tri ciklusa, ge smo u prvom ciklusu praktično navikavali organizam na novi režim ishrane, da bi trugi i treći ciklus maksimalno prilagodili organizmu i reakciji organizma na dijetu.

 Trening  bez treninga, zbog obaveza ali i nedovoljno volje za treningom , no treba uzeti u obzir da joj je veliki procenat masti stvarao poteškoće pri bilo kojoj aktivnosti pa je i to bio jedan od razloga zbog kojeg se izbegavala aktivnost.

Suplemnatacija: Bez suplementacije

 

Nakon Petog meseca:

Krenuli smo sa treningom i novim režimom ishrane kako bi smo ubrzali metabolizam ali pre svega oblikovali telo, i smanjili višak kože.

Režim ishrane  bio je uskladjen sa trenizima uz povećan procenat proteina i kvalitetnih ugljenih hidrata. Za šest meseci imali smo tri ciklusa od kojih je jedan bio veoma rigorozan i sprovodli smo ga po tri nedelje pa pravili pauzu laganijim režimom dve nedelje i tako peslednjih dva meseca.

Trening  je u početku bio lagan kružni sa kardio treningom u dominaciji, da bih već posle 5 nedelja prešli na jače treninge tegićima i spravama  uz ne izostavne osnovne vežbe čučnjevi , iskoraci...

Da bi smo poslednih dva meseca radili  dve mišićne partije po treningu uz cardio  pre i posle vežbanja na spravama i parteru. Stomak smo radili skoro na svakom treningu kako bih maksimalno istakli trbušne mišiće.

Trening je 3 do 4 puta nedeljno.

Suplemnatacija:  Ubacili smo proteinski šejk Hy pro 85 , a poslednjih mesec dana kada smo bili na rigoroznoj dijeti dodali smo NO reaktor Warrior kako bi pojačali energiju  i izdržljivost.

Krajnji rezultat:

Telesna težina  54 kg

Masti % 17

Mišići % 37

Visceralne 4 

ZAKLJUČAK: Nakon šest  meseci kontinuiranog treninga i program ishrane značajno smo uticali na povećanje mišićne mase tj oblikavanje  i zatezanje kože, skinuli višak masti do poslednjeg procenta, poboljšali kondiciju i snagu i doveli telesnu težinu do idealne.

 

 Redukciona dijeta

   --- pre 125 kg posle 99 kg--- 

 ----------- Vladimir Vujović---------

    >Ishrana i suplementacija<

 

INDIVIDUALNI TRENING #GLUTEUS by Vladimir Vujović

    ------ Vladimir Vujović---------       >Ishrana i Trening individualni<

1.   


 

  2.     


 3.  


 4.  

 

     

1.   

        www.atpsport.comSVE SUPLEMENTE MOŽETE SA POPUSTOM NABAVITI NA 064/ 68 25 686
GRATIS SAVET O PRAVILNOM KORIŠĆENJU.

 

Vladimir Vujović- DietFit Transformacij

   

 

Vladimir Vujović- Fit & Health


 

                               


 

Vladimir Vujović- savetuje čitaoce