Mojnutricionista

Nenad transormacija

 Nenad redukcija- mišićna definicija

T. Tezina 95 kg

Procenat masti  30%

Procenat misica 33 %

Visceralne masti 10%

Cilj: Redukcija kilograma, uz povećanje mišićnje mase.

Vremenski period:  12 meseci.

Nenadov način ishrane zasnivao se na fast food hrani uz neredovne obroke i dosta preradjenih šećera, sve to je uslovilo veoma visok procenat masti kako potkožnih tako i visceralnih ( unutar trbušne duplje mudju organima) uslovivši masnu jetru i povišen holesterol i trigliceride.

Iako je imao treninge 3 puta nedeljno ovakav način ishrane minimalizovo je postignute rezultate. Najpre mu je definisan precizan dijetetski ražim ishrane uskladjen sa poslovnim aktivnostima, rezulatatima krvi ,trenizima, telesnom kostitucijom i naravno ciljem.

 

Režim ishrane predstavaljao je reznovrsan pravilno izbalansiran program ishrane smanjene kaloriske vrednosti  za 1000 kcal u odnosu na potrebe organizma za odrzavanjem trenutne težine, ovakva redukcija daje odlične rezultate i nije naporna za organizam.Na svakih mesec dana menjan je program ishrane kako bi se razbila monotonost i izbegla adaptacija organizma na režim ishrane.  Naravno postojali su i tzv dani varanja gde je jedan dan bio po šelji sa smernicama.

Trening je u početku bio kružni u kobinaciji sa kardio treniningom , da bih nakon toga prešli na 3 mišićne partije po treningu  uz kardio trening.

Kaka je Nenad ušao u formu i stekao kondiciju i snagu prešli smo na dve mišićne partije uz kardio trening i sve tako do postizanja konstitucije sa značajno smanjenim procentom masti  i uz povećanje mišićne mase.

Suplemnatacija:

-Whey protein uz multivitaminski dodatak.   

Nakon 12 meseci kontinuiranog treninga i ishrane postignuti rezultati su sledeći:

T. Težina  85 kg

Procenat masti  15 %

Procenat misica  42 %

Visceralne masti  7%

Zaključak: Odlučnost i istrajnost uz kontinuiranu doslednost programu ishrane i redovnost individualnih treninga daju sigurne rezultate. Transormacija je delovala kao izizetna motivacija i pokretač promene kompletneih životnih navika u ishrani i aktivnostima, te Nenad sada redovno trenira i hrani se izbalansirano pomerajući granice.  Nastavak...

 

Nastavak tranformacije - Početak mišićne definicije

T. Težina  85 kg

Procenat masti  15 %

Procenat misica  42 %

Visceralne masti  7%

Cilj:  Mišićna difinicija.

Vremenski period:  6 nedelja.

Režim ishrane: Ovih 6 nedelja ishrana mora biti bez kompromisa. Bazira se na visokom proteinskom unosu uz veliku količinu vlaknastog povrća, i optimalna količina pirinča, specijalni šejk nakon treninga sa dovoljnom količinom hidrata za oporavak. Masti su u optimalnoj količini zbog veoma važne uloge u sintezi hormona. Šećeri su potpuno izbačeni kako bi se maksimalno podstaklo sagorevanje preostalih masti, unos slatkiša u periodu krajnje mišićne definicije je nedopustiv i blokiralo bi gubitak masti.

Trening:  se pojačava, ostajemo na dve mišićne partije koje maksimalno stimulišemo super serijama, sporim ponavljanjem, dopunskim serijama. Trening je tri do četiri puta nedeljno po 1 h. Trbušni zid je takodje bio na udaru, pa smo radili dosta trbušnjaka kako sa opterećenjem tako i bez .

Suplementacija: Whey protein kao osnova suplementacije, dodali smo kreatin i glutamin kako bi smo uticali na povećanje mišićnog volumena i sprečili gubitak mišićne mase, Worrior NO reaktor smo ubacili kako bi imao snage za trening i bio svež iako je unos hidrata veoma nizak. Takodje dovodi do poboljšanje ishrane mišićnih vlakana. U toku treninga tečne amino kiseline kako bi smo odmah pokrenuli oporavak i sprečili trošenje mišića. Ovako kompleksna suplementacija nije apsolutno neophodna ali ukoliko ima mogućnosti da je priušti odlična je potpora dobrom treningu i ishrani. 

Kraj mišićne definicije

T. Težina  81 kg

Procenat masti  10 %

Procenat misica  44 %

Visceralne masti  5%

Zaključak: Najbolje rezultate postizao sam sa svojim klijentima onda kada sam vodio ishranu i trening individualno , naravno svih ovih rezultata ne bi bilo da Nenad nije bio istrajan i dosledan.

Vladimir Vujović

dijetetičar-nutricionista i trener

 

 Redukciona dijeta

   --- pre 125 kg posle 99 kg--- 

 ----------- Vladimir Vujović---------

    >Ishrana i suplementacija<

 

INDIVIDUALNI TRENING #GLUTEUS by Vladimir Vujović

    ------ Vladimir Vujović---------       >Ishrana i Trening individualni<

1.   


 

  2.     


 3.  


 4.  

 

     

1.   

        www.atpsport.comSVE SUPLEMENTE MOŽETE SA POPUSTOM NABAVITI NA 064/ 68 25 686
GRATIS SAVET O PRAVILNOM KORIŠĆENJU.

 

Vladimir Vujović- DietFit Transformacij

   

 

Vladimir Vujović- Fit & Health


 

                               


 

Vladimir Vujović- savetuje čitaoce