Mojnutricionista

Ognjen Transformacija

 Ognjen redukcija kilograma

Ognjen S. 

T. Tezina  132 kg

Procenat masti  39,5 %

Procenat misica 32,3 %

Visceralne masti  13 %

Cilj:  Samanjenje telesne težine

Vremenski period:  12 meseci.

Loše navike u ishrani  kao što su velika količina sokova naručito gaziranih uz preobilnu i nepravilno izbalansiranu ishranu sa vrlo malo fizičke aktivnosti dovla je do prekomerne telesne težine koja može ugroziti zdravlje čak i mladom organizmu  i zbog toga je naručito neophodno biti obazriv i uvesti nove navike u ishrani u konsultaciji sa stručnim licem , ma koliko to bilo u početku teško i naporno.

Za 3 meseca

Telesna težina 119,2 kg

Masti 26%

Mišići 34,6 %

Visceralne 12

Režim ishrane  ishranu smo prilagodili dnevnim aktivnostima , i navikama nismo u samom startu izbacili sve nedozvoljene namirnice kako ne bi organizam osetio suvise jaku potrebu za tim namirnicama i osoba posustala. Naravno šećeri su smanjeni na donju granicu, pojačali smo proteine kao nephodne komponente izgradnje misicnih vlakana stimulisanih treningom koji smo zapoceli kad i program ishrane.

Trening  je u početku bio naručito težak, malo kondicije, mnogo mase učini da se organizam vrlo brzo umori i pozeli da odustane te je prvih mesec dana najteže, medjutim krenuli smo lagano praktično navikavanje organizma na aktivnosti pre svega kardio ali i vežbe sa blagim opterećenjem ..

Suplemnatacija:  bez suplemenata u samom početku.

 

 

Nakon 6 meseci:

T. Težina  110 kg

Procenat masti  20,4 %

Procenat misica  36,4 %

Visceralne masti  11 %

Režim ishrane  Nastavljamo sa redukcionom dijetom , razbija se monotonija proenom kombinacija namirnica, načinom pripreme i ubacivanjem novih, ne menjaju se omiljene namirnice koje su u skladu sa ciljem, naravno i dalje je šećer vrlo smanjen, naručito sokovi.

Trening  postaje lakši i intezivniji sa blagim povećanjem težina i opterećenja, brzine i nagiba na traci , sve vreme je brzi hod , nikako trčanje koje bi preopteretilo zglobove i organizam. I dalje je kombinacija cardio programa i tegova.

Suplemnatacija:  Bez suplementacije.

 

Nakon 10  meseci:

T. Težina  97,2 kg

Procenat masti  16 %

Procenat misica 38,3 %

Visceralne masti  9 %

Režim ishrane  Prešli smo na rigorozniji program ishrane kako bi smo maksimalno definisali telo, malo je naporniji od uobicajenog ali i dalje daleko od bilo kakvog gladovanja. Proteini su visoko u skladu sa potrebama organizma, ugljeni hidrati u dane pauze značajno smanjeni u dane treninga blago povećani.

Trening  postaje napredniji u svakom smislu, težine su povećane , baziramo se na dve do tri partije po treningu uz obavezan cardio koji je takodje pojačan i brzina i nagib.

Suplemnatacija: uveli smo l carnitin all stars i dugorazlazući protein hy pro 85 kako bi smo nadomestili potrebu za slatkim preko arome proteina, ubacili kvalitetne proteine neophodne za mišićni rast, l carnitin će dodatno ubrzati sagorevanje masnoća.

ZAKLJUČAK: Nedovoljno fizičke aktivnosti i nepravilna ishrana i kod mladog organizma mogu dovesti do gojaznosti i zdravstvenih problema, te treba na vreme krenuti sa izbalansiranom ishranom i treningom i rezultati su sigurni. U modernom društvu je sve više mladih gojazno i sa kardio vaskularnim problemima.

Savet: Zamenite slatkiše i slane grickalice , svežim voćem i koštiničavim voćem(badem , lešnik i sl.), gazirane sokove, sveže cedjenim  sokovima.

 

 Redukciona dijeta

   --- pre 125 kg posle 99 kg--- 

 ----------- Vladimir Vujović---------

    >Ishrana i suplementacija<

 

INDIVIDUALNI TRENING #GLUTEUS by Vladimir Vujović

    ------ Vladimir Vujović---------       >Ishrana i Trening individualni<

1.   


 

  2.     


 3.  


 4.  

 

     

1.   

        www.atpsport.comSVE SUPLEMENTE MOŽETE SA POPUSTOM NABAVITI NA 064/ 68 25 686
GRATIS SAVET O PRAVILNOM KORIŠĆENJU.

 

Vladimir Vujović- DietFit Transformacij

   

 

Vladimir Vujović- Fit & Health


 

                               


 

Vladimir Vujović- savetuje čitaoce